CLUB BASQUET BINISSALEM http://www.cbbinissalem.com

EL CLUB

CB BINISSALEM, CLUB DE FORMACIÓ, CLUB EN PROGRESSIÓ.
Abans de res, volem donar-te les gràcies per dedicar el teu temps a llegir aquest article; amb el teu gest entenc que t’interessa l’actualitat del CB Binissalem, i que et pogués preocupar el seu futur més immediat.
Des de l’actual junta directiva, volem difondre una nova imatge del nostre club, imatge de club consolidat, amb visió de futur, actual i modern, perfectament organitzat i jerarquitzat, amb instal·lacions molt funcionals susceptibles de ser millorades, en franca progressió, reciclant conceptes i processos educatius i esportius, creant jugadors, però sobretot, tractant i formant persones.
La nostra entitat està formada per  aproximadament 265 persones, albergant un total de 222 jugadors, i 25 entrenadors i delegats, conformant 14 equips, 13 persones formen la seva junta directiva, a la disposició de tots i cadascun dels seus integrants. Podem afirmar que CB BINISSALEM és un dels clubs més representats en el panorama baloncestístic balear amb presència en totes les categories. Les edats dels nostres esportistes s’estenen des dels 4/5 anys, -escoleta-, fins als 27 anys del nostre jugador més experimentat.
Actualment contam amb el pavelló Antoni Ladària, com centre neuràlgic, organitzat en tres pistes d’entrenament, una pista exterior, totalment adequada i disponible i un local social en el qual es guarda material esportiu i on se celebren les reunions de la seva junta directiva.
Tota aquesta organització, totes les seves instal·lacions, tots els projectes planificats i que comporten l’esforç i la dedicació de tantes persones, són  per a tu, per i amb tu, sent el teu alè el que manté l’ il·lusió del CB BINISSALEM.
El nostre projecte esportiu s’inicia en l’intent per mantenir a tots els integrants del nostre club, jugadors, entrenadors,… , i anar captant adeptes entre els més petits. Encoratjats per les posicions de privilegi que ocupam en moltes classificacions, vam apostar per incrementar a poc a poc el nombre d’equips inscrits en el grup especial de les diferents categories, ja que “el que vol veure’s entre els millors, ha de competir contra els millors”. Aquells jugadors/es que en la seva categoria presenten un rendiment òptim, són incentivats sent convocats en categories superiors, sense pretendre amb això alterar el seu desenvolupament esportiu natural.
Quant al manteniment i millora de les nostres instal·lacions esportives, parteixen de nosaltres mateixos, sent l’entitat municipal, l’encarregada de la seva reparació i adequació. Comptam amb un gran nombre de patrocinadors i col·laboradors, el que ens fa veure el nostre horitzó econòmic, mitjanament garantit. Estem en constant comunicació amb la FBIB, així com amb diferents clubs esportius, el que ens fa pensar que el nostre actual creixement com entitat social i esportiva, es desenvolupa dintre de les directrius inicialment plantejades. Tan sòls ens queda sentir el teu suport. Creix amb noltros ; deixa’ns creixer amb tú.